domingo, 21 de noviembre de 2010

Et presentem les Primeres Jornades per a Joves SiSi. Sí, vull formar-me. Sí, vull treballar.

Formes part del col·lectiu de joves que us agrada formar-vos, esteu preparats i teniu voluntat de treballar i sents que esteu deixats de costat?

Per respondres a aquestes mancances sʼorganitzen unes jornades en les quals 80 joves estudiants que responeu a aquest perfil podreu relacionar-vos entre vosaltres, atendre a diferents tallers a on interactuareu de manera conjunta per tal dʼassolir un objectiu concret, assistireu a ponències a càrrec de professionals de lʼalçada dʼAlfons Cornella, Montse Peñarroya, Xesco Aspar o Marion Suffert i podreu establir futurs contactes. En definitiva, coneixereu en primera persona què sʼestà cohent en la societat en la que passareu a formar part a mig curt termini i en la qual heu dʼestar preparats.



El preu són 20€ i inclou pensió completa a l'Aparthotel Costa Encantada de Lloret de Mar. La nit del dissabte està inclosa.


Per inscriure't envia: nom i cognoms, estudis acabats o detalls del curs actual, número del carnet universitari i el teu telèfon de contacte a:

reserves@monjora.com o truca al 972 364 858 de 9 a 13 i de 16 a 18 a l’att. Sergi.

Fins a completar l'aforament. Recorda, només els 80 primers/es inscrits/es. A
fanya't a inscriure't-hi, no et quedis sense plaça!


Visita'ns també a Facebookhttp://www.facebook.com/pages/Primeres-Jornades-per-a-Joves-SiSi/145938068787695
I a Twitterhttp://twitter.com/#!/SiSi_27N

No hay comentarios:

Publicar un comentario